لودر سایت
راه کارهای نظارت تصویری
دوربین مداربسته | تجهیزات ذخیره سازی تحت شبکه | نرم افزار مدیریت تصاویر | تجهیزات جانبی دوربین مداربسته

سیستم های نظارت تصویری و دوربین های مدار بسته

 

حوزه مشاوره سیستم های نظارت تصویری حامین

حامین فناوران نوین به عنوان یک ارائه دهنده راه حل های امنیتی و  راه حل های سرتاسری را برای کاربردهای مختلف و صنایع عمومی از جمله مدیریت ترافیک، تسهیلات دولتی، خرده فروشی، بانکداری و مالی و غیره ارائه د رحوزه نظارت تصویری می باشد.  لذا  راه‌حل‌های کاربردی مانند تشخیص چهره و نه تنها دوربین‌ها، ضبط‌کننده‌ها و VMS را دارند، بلکه دارای رابط‌های باز برای یکپارچه‌سازی راحت در این حوزه را میباشند.

دوربین مداربسته فضاهای عمومی

شناسایی چهره با دوربین مداربسته

دوربین مداربسته فضاهای صنعتی

دوربین مداربسته پلاک خوان

دوربین مداربسته فروشگاهی

 

مرکز مانیتورینگ

 

اتاق کنفرانس

بسترهای اصلی سیستم های نظارت تصویری

    1. استفاده از دوربین دیجیتال و استفاده از Server جهت پردازش محتوای تصویری و Storage جهت ذخیره سازی
    2. استفاده از دوربین دیجیتال و استفاده از دستگاه NVR جهت ذخیره سازی
    3.  استفاده از دوربین آنالوگ و استفاده از DVR جهت ذخیره سازی

خدمات پسیو حامین فناوران نوین در حوزه نظارت تصویری

نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته

خدمات نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته از صفر تا صد توسط شرکت آوش نت به صورت کاملا اصولی انجام خواهد شد. همچنین از بهترین و با کیفیت‌ترین دستگاه‌ها جهت نصب استفاده می‌شود.

پشتیبانی دوربین مدار بسته

پس از راه اندازی، به صورت غیرحضوری تا مدتی دوربین‌ها باید منظم چک شوند تا از صحت عملکرد آن‌ها اطمینان حاصل کنیم. همچنین در صورت درخواست شما کارشناسان مربوطه به صورت حضوری نیز مراجعه خواهند کرد و خدمات پشتیبانی را ارائه می‌دهند.

رفع مشکل و عیب یابی دوربین مدار بسته

در صورت ایجاد هر گونه مشکلی می‌توانید با ما تماس بگیرید. در صورت حل نشدن آن مشکل به صورت غیرحضوری، تیم مربوطه جهت عیب یابی و رفع آن به سرعت در محل حضور پیدا خواهند کرد.

  • نصب و راه اندازی دوربین های ثابت و متحرک

  • مشاوره، طراحی و پیاده سازی سیستم مانیتورینگ متمرکز دوربین های مداربسته

  • مشاوره، نصب و راه اندازی نرم افزار های آنالیز هوشمند تصاویر دوربین های مداربسته

  • مشاوره و اجرای راهکار های ضبط و بایگانی تصاویر برای مدت زمان های طولانی

  • مشاوره و اجرای راهکار های انتقال تصویر

نتیجه …

در دنیای امروز سیستم های نظارت تصویری مهمترین نقش در حفظ امنیت و حراست از اماکن را دارند. ایجاد امنیت بارز ترین نتیجه داشتن یک سیستم نظارت تصویری با کیفیت است. در صورت وجود هرگونه نا امنی یا قانون شکنی دوربین های مدار بسته می توانند مدارک غیر قابل انکاری را جهت معرفی مجرم ارائه نمایند.

سیستم های دوربین مدار بسته به دو دسته دوربین های حفاظتی و نظارتی تقسیم بندی می شوند

نظارت بر محیط، کنترول تردد، استفاده های آموزشی، کنترول ایمنی محیط های صنعتی و … از عمده اهداف نصب و راه اندازی سیستم های نظارت تصویری CCTV می باشد.

حال با توجه به بازار پر رونق و تقاضای رو به رشد جامعه به سیستم های نظارت تصویری، عمده مشکلات و نیاز های مدیران مجموعه ها که نیاز به راه اندازی سیستم نظارت تصویری جدید دارند و یا با انتخاب نادرست، سیستم فعلی پاسخگوی نیازهای آنان نیست. از قرار زیر است:

  • کیفیت تصاویر مطلوب که اجسام و اشخاص در تصویر قابل تشخیص باشند
  • انتقال تصویر به درستی انجام گیرد.
  • مقدار تصاویر ضبط شده متناسب با نیاز در نظر گرفته شود.
  • و …

تیم کارشناسان واحد پروژه حامین فناوران نوین با دانش فنی روز و تجربه‌ های بسیار در زمینه‌ اجرا و نظارت بر سیستم های نظارت تصویری در وسعت های متفاوت همگام با استاندارد ها و تکنولوژی های روز جهان، شما را در حل مشکلات و پاسخ به نیازها در خصوص سیستم های نظارت تصویری همراهی می نماید.

با انتخاب درست سیستم های نظارت تصویری، امنیت دارایی های سازمان خود را تضمین نمایید

خدمات دوربین مدار بسته

مزایا و معایب استفاده از Server جهت پردازش محتوای تصویری و Storage جهت ذخیره سازی

مزایا:

  • عدم محدودیت در مکان فیزیکی دوربین ها و فاصله تا ذخیره ساز :با توجه به اینکه این راهکار تماماً مبتنی بر TCP/IP و شبکه است ، و با توسعه فیبر نوری و ارتباطات وایرلس ، مشکل فاصله فیزیکی مطرح نیست ، پس در زمینه توسعه فیزیکی محدودیتی وجود نخواهد داشت.
  • عدم محدودیت تعداد دوربین ها :همانطور که در شرح روش های دیگر خواهید دید ، در سایر روش ها ، محدودیت سخت افزاری در تعداد دوربین ها وجود دارد. حال آنکه در صورتیکه از لایسنس ها و نسخه های خاص نرم افزار های مدیریت دوربین ، استفاده کنید ، محدودیتی در تعداد دوربین ها نخواهید داشت. بطور مثال نسخه Professional نرم افزار مایلستون ، اینگونه است.
  • انعطاف پذیری بالا در مدیریت  و دسترسی به دوربین ها : محید کاملا چند کاربره بوده و امکان اعمال و تفکیک همه نوع دسترسی وجود خواهد داشت.
  • امکان بروز رسانی و توسعه: بستر مبتنی بر نرم افزار است و نرم افزار نیز توسعه پذیر. شما با یک مجموعه سخت افزار خشک و با طراحی ثابت و محدود سرو کار ندارید. امکان نوشتن اسکریپت برای کاربر و همچنین امکان خرید و تهیه انواع پلاگین های هوشمند پردازش تصویر برای شما وجود خواهد داشت.
  • تسهیل امکانات دسترسی از راه دور
  • دسترسی به امکانات استثنایی پردازش تصویر: بسته به قدرت و امکانات نرم افزار انتخاب شده
  • امکان توسعه و ارتقا سخت افزاری تجهیزات: در هر زمان و بسته به توسعه پروژه می توانید سرور خود را بروز کرده و از توان پردازشی و ذخیره سازی بیشتری بهره مند شوید.
  • دسترسی به امکانات Redundancy سخت افزاری: امکان توسعه سلوشن روی چند سرور برای شما وجود دارد . همچنین ذخیره ساز شما مجهز به RAID سخت افزاری است و این یعنی ایجاد امکان تحمل پذیری خطا (FT)
  • امکان Backup/Restore : همانند سایر سرور ها ، به راحتی امکانات تهیه Backup و Restore آن و همچنین امکان مجازی سازی سرور پردازشگر وجود دارد.
  • امکان دسترسی مستقیم به دوربین ها و ذخیره سازی مستقل
  • امنیت بالاتر: در این روش ، به دلیل اینکه کلیه تجهیزات مبتنی بر IP هستند ، امکان طراحی و پیاده سازی پالیسی های امنیتی و Config های پیچیده تر برای تجهیزات مانیتورینگ وجود دارد. می توانید VLAN ای مجزا برای دوربین ها ایجاد کرده و مدیریت دسترسی به آنها و تمهیدات امنیتی مربوطه را با اعمال ACL ها بصورت مستقل مدیریت کنید.همچنین برای ارتقا وضعیت امنیتی سرور خود به دلیل استفاده از یک سیستم عامل آشنا ، دست ادمین بازتر خواهد بود.
  • استفاده استاندارد از POE: با استفاده از دوربین IP نیازی به تامین برق مجزا برای دوربین نخواهد بود . یک کابل شبکه هم برق را تامین میکند و هم دیتا را.این یعنی کاهش بسیار هزینه ها ، افزایش سرعت پروژه ها و صفر شدن احتمال بروز مشکلات برقی (اتصالی ، القای جریان و …
  • کار را از این هم میتوان جالب تر کرد!.از آنجاییکه در صورت وجود چند دوربین در یک Rack ، تعدد POE  ها ، چیدمان و Arrange رک شبکه را نامطلوب میکند و مدیریت و مستند سازی اتصالات پسیو را دشوار خواهد نمود، می توان به جای POE برای هر دوربین از سویچ های مجهز به پورت POE نیز استفاده کرد:

    راه اندازی دوربین PTZ هیچگاه به این سادگی نبوده است!: جهت راه اندازی دوربین های PTZ=Pan Tilt Zoom یا گردان با زوم اپتیکال ، نیازی به کابل کشی مجزای انتقال سیگنال های فرمان نیست . همان کابل شبکه هم تصویر ، هم صدا ، هم حرکت ، هم زوم و هم برق را  انتقال خواهد داد.

معایب:

  • هزینه های بالا: بصورت نسبی ، هزینه های پیاده سازی این روش بالاست. قیمت دوربین IP چند برابر قیمت دوربین آنالوگ است. بطور مثال در مورد برخی برند های با کیفیت حتی چین  ، قیمت دوربین دیجیتال ۲ مگاپیکسل نزدیک به ۳ برابر دوربین آنالوگ با همین کیفیت است. علاوه بر هزینه های سخت افزاری تامین و بروز رسانی سرور و Storage ، هزینه نرم افزاری نیز وجود دارد. علاوه بر اینکه بایستی نرم افزار مدیریت دوربین ها (مایلستون ، جنتک و …) را خرید کنید ، بازای هر دوربین نیز بایستی لایسنس تهیه کنید. هزینه لایسنس مایلستون حدود ۲ برابر هزینه یک دوربین آنالوگ است! و این یعنی برای پروژه ای مثلا با تعداد ۵۰ عدد دوربین یک هزینه چند ده میلیونی بایستس فقط برای لایسنس درج هر دوربین در محیط مدیریت و مانیتورینگ پرداخت کنید.
  • نیاز به توان پردازشی بالا: مانیتورینگ و نمایش تصاویر دوربین ها در این روش بار پردازشی بسیار بالایی را به CPU سرور شما تحمیل خواهد نمود.در این موارد توصیه میشود کل دوربین ها را در یک View به کاربران نشان ندهیم و کل دوربین ها زون بندی شده و هر زون مجزا مانیتور شود . ههمچنین در صورتیکه چند کاربر همزمان بخواهند مانیتورینگ انجام دهند ، باز مصرف CPU بسیار فراتر خواهد رفت.
  • نیاز به تخصص بالا جهت اجرا ، مدیریت و توسعه: بدیهی است در این روش توان فنی مجریان پروژه و تسلط آنها به مباحث مدیریت شبکه وموارد تکنیکال دیتا سنتری و … بایستی به مراتب نسبت به سایر روش ها بالاتر باشد.
  • مشکل تحریم ها(!) : برخی از این نرم افزار ها نظیر خود مایلستون ، از فروش و توسعه لایسنس خود در زمان تحریم های ایران ، امتناع می کنند
  •  
error: دوست گرامی لطفا در باز انتشار محتوای سایت ذکر نام منبع را لحاظ فرمائید !!!!!